Η εταιρία εμπορίας γεωργικών εφοδίων ΑΡΧΟΝΤΗΣ ιδρύθηκε το 2012 στα Φάρσαλα, από τον Γεωπόνο Βασίλη Αρχοντή.

O Βασίλειος Αρχοντής είναι διπλωματούχος της Γεωπονικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. “Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια φυτοπροστασίας και έχει εμπειρία  15 χρόνων στην πώληση γεωργικών φαρμάκων – εφοδίων.

Η μακρόχρονη εμπειρία του ιδρυτή της σε συνδυασμό με το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου για νέες πιο αποδοτικές μορφές καλλιέργειας, έκαναν την εταιρία γνωστή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό  διάστημα.

Το αντικείμενο της εταιρείας χωρίζεται σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία έχει να κάνει με την πώληση γεωργικών φαρμάκων και η δεύτερη αφορά την παροχή γεωπονικών συμβουλών σε επίπεδο θρέψης και φυτοπροστασίας, κυρίως σε συμβατικές καλλιέργειες.

Συνδυάζοντας τους δυο αυτούς τομείς δραστηριοτήτων, και προσθέτοντας την μεγάλη εμπειρία, η εταιρεία ΑΡΧΟΝΤΗΣ μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση, τόσο στον πεπειραμένο παραγωγό που ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε  νέες πιο σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας, όσο και στον επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει στον  πρωτογενή τομέα και ειδικότερα αυτόν της γεωργικής παραγωγής.

Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι η συνεργασία και ανάπτυξη – προώθηση νέων μεθόδων φυτικής παραγωγής και φυτοπροστασίας, που να είναι αποτελεσματικές αλλά και περιβαλλοντικά και κοινωνικά αποδεκτές.

Αγαπάμε την Ελληνική γεωργία, τη θεωρούμε μόνο επάγγελμα αλλά κυρίως τρόπος ζωής και πιστεύουμε στον επαγγελματισμό, στη δύναμη της γνώσης και την συνεργασίας. Μαζί θα γνωρίσουμε την αγροτική επιχειρηματικότητα στην θεωρία και στην πράξη.

Αν είστε επαγγελματίες ή νέοι αγρότες και αγαπάτε τη γεωργία, αν θέλετε να πάρετε και να προσφέρετε γνώση τότε μόλις βρήκατε έναν πολύτιμο συνεργάτη.

Πιστεύοντας ότι η γνώση δεν πρέπει να μένει στα εργαστήρια των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, η εταιρία μας θα στοχεύουμε να αποτελέσει πηγή γνώσης, για τον τελικό εφαρμοστή της που είναι ο παραγωγός.

Όραμα μας είναι, ο Έλληνας παραγωγός να έχει δίπλα του μια εταιρία, που με γνώμονα την γνώση του αντικειμένου, να μπορεί να του δώσει όλη την τεχνογνωσία που χρειάζεται για μια σύγχρονη και επιτυχημένη καλλιέργεια.